Yazar Suat TURGUT ve Kitaplarıyla Tanıştık

Yazar Suat TURGUT'a güzel jesti için teşekkür ederiz.

Okul müdür yetkili öğretmenimiz, Mardin’de düzenlenen 1. Kitap Fuarı’nda Saygıdeğer Yazar Suat TURGUT Hocamızla tanışma fırsatı buldu. Suat Öğretmenimiz, okulumuza hediye ettiği kitaplarını her bir öğrencimiz için imzalama nezaketinde bulundular. Ve hocamızın hediyeleri öğrencilerimize ulaştı. İnce düşüncesi, ilgi ve alakası için öncelikle Suat TURGUT Hocamıza ve bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

21-03-202421-03-202421-03-202421-03-2024